Skip to main content

Cucerește un public nou prin Instagram Ads.

De ce să investești în Instagram Ads?

Instagram este canalul de social media cu cea mai mare creștere a numărului de utilizatori din ultimii ani, având în România peste 5 milioane de utilizatori.

Instagram folosește aceleași instrumente de promovare precum Facebook, având aceeași platformă de reclame, ceea ce ne permite scalarea și optimizarea constantă a campaniilor.

Avantajul semnificativ pe care Instagram îl are față de Facebook este gradul de engagement al utilizatorului, acesta fiind de 10 ori mai mare. Astfel, promovarea prin Instagram Ads poate fi soluția pentru scalarea afacerii tale.

Campanii pe Instagram în funcție de obiectiv

Fie că vrei să vinzi mai mult în magazinul tău online, să obții mai mulți clienți pentru serviciul pe care îl oferi, sau că vrei să îți faci cunoscută nouă afacere locală, Instagram Ads este platforma pe care vrei să fie afacerea ta!

Conținutul vizual – cheia reclamelor pe Instagram

Din cauza faptului că pe Instagram se pune un mare accent pe conținutul vizual, este esențial că imaginile și videoclipurile folosite în reclame să fie de o calitate superioară, deoarece ele pot face diferența între o campanie bună și una slabă.

Esti interesat de promovarea pe Instagram?

Programează o discuție gratuită!